Inkomen verzekeren via Yoost

Als werkgever draagt u een grote verantwoordelijkheid voor uw personeel. Bij ziekte is het niet alleen uw verplichting om gedurende de eerste twee jaar het loon door te betalen, maar ook om uw werknemers te ondersteunen bij het beschermen van hun inkomen. Bij Yoost begrijpen we dat dit een flink financieel risico kan opleveren voor uw bedrijf en dat uw werknemers behoefte hebben aan extra bescherming. Daarom helpen wij u bij het vinden van de juiste verzekeringen.

Maar niet alleen uw werknemers lopen risico bij ziekte. Ook als DGA of zelfstandig ondernemer loopt u het risico om uw inkomen te verliezen bij arbeidsongeschiktheid. Daarom bieden wij bij Yoost ook verzekeringen aan voor zelfstandigen, zoals de Arbeidsongeschiktheidsverzekering en Ongevallenverzekering.

Bij Yoost vinden we het belangrijk om u persoonlijk te ondersteunen bij het vinden van de juiste verzekeringen. Daarom maken we eerst een uitgebreide inventarisatie van uw situatie, uw wensen, behoeften en doelstellingen. Op basis daarvan zoeken we de juiste verzekering voor u, waarbij we kunnen kiezen uit diverse verzekeraars. Zo bent u verzekerd van een onafhankelijk advies en komt u bij de verzekering die uitstekend past bij u en uw situatie.