Welkom voordeel op uw zorgverzekering!

Uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen, maar wij van Yoost kijken altijd waar en hoe het beter kan. Zo bent u ook van harte welkom voor het afsluiten van een zorgverzekering. Wist u dat een goede vergelijking al snel een besparing kan opleveren van € 100,- per jaar? Door onze samenwerking met verschillende verzekeraars kunnen wij uw huidige zorgverzekering perfect vergelijken. Zo kunt u profiteren van extra veel voordeel. En dat is altijd welkom!

 

Waarom een (zorg)verzekering via Yoost? Als mensen op internet aan het kijken zijn voor een (zorg)verzekering, kijken de meeste mensen al snel alleen naar de scherpste premie en houden daarbij geen rekening met de juiste dekkingen. Wij helpen u daar graag bij. Wij analyseren uw huidige dekkingen, premies en zoeken voor u de verzekeraar die uitstekend past bij u en uw situatie.

Dat wist ik niet, wat doet yoost nog meer? Yoost verzorgt voor bedrijven onder anderen verzekeringen, pensioenen, bhv-opleidingen en nog veel meer maar Yoost is ook gespecialiseerd in het adviseren van particuliere verzekeringen, hypotheken en auto’s leasen. Heeft u behoefte aan een frisse groene blik? Neem dan snel contact met ons op of loop eens binnen in onze vestiging in het centrum van Twello.

 

bhv appel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.