Zorgeloos ondernemen met Yoost – Lieferink Twello

Wij streven ernaar de ondernemers te laten doen waar hun hart en prioriteiten liggen: ondernemen! Yoost doet de rest. Zodat u zich als ondernemer niet druk hoeft te maken over de juiste verzekeringen, pensioenen en meer. Ook Ronald Lieferink van Horesca Lieferink heeft al zijn zakelijke verzekeringen ondergebracht bij Yoost. Hij heeft 3 horeca groothandels en leveren alles op gebied van eten en drinken richting horeca. Benieuwd naar zijn ervaringen met Yoost? Bekijk de video hieronder! Ook te zien op ons Youtube-Kanaal.

“Het persoonlijke contact, de korte lijnen, de vriendelijkheid en de snelheid waarmee zaken worden opgelost zijn uitstekend geregeld”, aldus Ronald Lieferink!

Ondernemer in Twello of omgeving?

Laat je zorgen uit handen nemen door Yoost! Meer weten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan of neem telefonisch contact met ons op via 0571 27 08 25. Wij helpen u verder bij het kiezen van de juiste zakelijke verzekeringen en komen graag bij u langs. Ook bent u elke maandag t/m vrijdag van harte welkom op ons kantoor in Twello. Tot snel!

Video is gemaakt door Visual Startup Deventer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.